Rss

  • youtube

Tangram

 Vols jugar al tangram?

 Igual que el tangram, el Servei de Joventut té diferents peces: serveis (informació i dinamització), equip professional, projectes educatius, activitats, entitats juvenils i la peça més important: TU, vosaltres, els joves!

 A més a més, pots construir diferents figures, és a dir, tu, vosaltres, els joves, podeu donar forma al Servei de Joventut: participant de les activitats, gaudint de les tardes al Tangram, organitzant activitats del  “Tangram al carrer”, formant part d’una entitat juvenil, aprenent dels consells dels Joves Agents de Salut, formant-te com a monitor/a o fent-nos arribar les vostres propostes!

 Per tant, si necessites jugar al tangram, aquí trobaràs les peces per construir la forma que tu li vulguis donar. 

 Equip humà

imma

Les polítiques de joventut són les eines per encaminar el futur del nostre municipi, que és la joventut. Aquests, són la inversió per construir una societat de ciutadans i ciutadanes que convisquin amb qualitat i benestar.

Perquè, precisament, l’aposta per estar al costat de la joventut i acompanyar-los en el seu projecte de futur, és el que ens ha de fer créixer socialment i poder sortir enfortits d’aquesta etapa socioeconòmica tant dura i complexa.

Imma Ferret

 Alcaldessa de Santa Margarida i Els Monjos

 

 

 

dsc_0296

El camí que ha de fer una persona jove per deixar de ser un infant i arribar a ser un adult independent pot ser pedragós, amb curves i pendents, però si compta amb una brúixula, bon calçat, no passa fred i a sobre algú li dona un cop de mà, aquest camí segur que li serà més fàcil, la qüestió és que no es perdi pel camí. La família, el professorat, el grup d’amics i amigues, tots plegats hem d’esdevenir les eines necessàries per acompanyar-los a superar els obstacles que es poden trobar en el transcurs d’aquest llarg recorregut. La nostra estima i suport els hi és imprescindible. Un cop a l’espatlla a temps sempre és positiu. Si les persones adolescents i joves senten que estem al seu costat, segur que arribaran al seu destí, fer-se persones adultes amb tot el que això significa…

Teresa Rovira

Tècnica de joventut de l’Ajuntament de Santa Margarida i Els Monjos

És necessari treballar per la joventut perquè és una etapa de canvis importants a nivell personal i cal que les persones adultes que estem al seu costat els ensenyem i ajudem a gestionar aquests canvis. A més, en aquests temps d’individualització, calen espais de trobada per poder potenciar allò col·lectiu, el grup, en definitiva, les relacions humanes. Així doncs, les persones adultes hem de donar resposta als seus dubtes perquè així puguin arribar a ser persones autònomes, reflexives, crítiques i responsables del seu estar en el món. Tot això cal fer-ho amb la joventut al costat, dia a dia per escoltar-los, per abraçar-los, per parlar-los, és a dir, per estar amb ells/es.

Ingrid Batet

Educadora de l’equipament juvenil Tangram